Klipp på katters stundvis märkliga beteende finns det så otroligt mycket av på internet. Alla som tillbringat mer än en timme på internet har antagligen hunnit både se och tröttna på alla dessa kattklipp. Katter kan ha en hel del märkliga och intressanta saker för sig vilket i sig ofta är underhållande men vad som gjort att det just är kattklippen som bokstavligen svämmat över internet är svårt att svara på. Det finns roliga klipp på dumheter som andra djur har för sig också. Oavsett anledning så tänkte vi här bjuda på några av de bästa kattklippen.

Först är det en sammanslagning av några av de roligaste kattklippen som finns på nätet. Klippet är 20 minuter och bjuder på många dumheter från katter. Allt som oftast så är det katter som på något sätt klantar sig. Det är inte ovanligt att vatten är med i spelet heller.

Etta v de mest kända kattklippen är den så kallade Ninjakatten. Det här klippet finns upplagt av flera olika personer och det mest sedda av dessa klipp har över 45 miljoner visningar vilket är ganska imponerande. Det är alltså en katt som bara rör sig när kameran är borta. Man ser aldrig katten röra sig utan varje gång kameran kommer fram så är katten närmare. Tills den till slut står alldeles vid kameran med sina uppspärrade ögon. Se själva.

Posted on: February 3, 2015
Categories: Roliga djur