Det finns också gott om klipp och bilder på hundar som gör roliga saker på alla dess sätt. Hundklippen skiljer sig ofta från katteklippen i det avseendet att med hundarna så är det inte ovanligt att deras beteende är en direkt reaktion till dess interagerande med människor. Ett exempel är klipp där hundarnas ägare frågar hunden om den vill ta ett bad. Resultatet kan vara att hunden springer och gömmer sig under soffan, lägger sig ned och spelar död eller på andra sätt tydligt visar att bada är absolut inget den har lust med just nu. Samtidigt har vi raka motsatsen med hundar som är galna i vatten och jättegärna vill bada.

Vi har också tusentals söta klipp med hundar och barn där hundarna och barnen verkar helt oskiljaktiga och gullar med varandra. Det sägs ibland att en vuxen hund har mental kapacitet som ett 2-3 årigt barn. Kanske är det därför de i dessa fall kommer så bra överens? Deras mentala kapacitet är helt i fas med varandras.
Hundar kan så klart, precis som katter, hitta på en hel del lustiga saker på egen hand också. Och här har vi ett hopkok av söta, roliga, knäppa och galna saker hundar hittar på, både med och utan människans inverkan.

Etta av de absolut roligaste hundklippen på nätet är en vovve som ligger I soffan och tuggar på sitt hundben. Exakt vad fasen hunden håller på med har jag ingen aning om men den verkar se sitt ena bakben som ett hot mot sitt ben och ser helt galen ut. Humor är det i alla fall.

Ett annat hysteriskt hundklipp är en hund som verkar ha riktigt aktiva drömmar. Den stackars sovande hunden börjar galoppera i sömnen för att sedan ställa sig upp och springa rakt in i väggen. Det är antagligen en stackars hund som inte bara går, utan också springer i sömnen.

Posted on: February 3, 2015
Categories: Roliga djur